Echte Bakker De Vent

In het Verscentrum aan de vaart in Appelscha is brood en banketbakkerij De Vent gevestigd. Als ambachtelijke deskundige bakkers zorgen Wim en Gerda de Vent er iedere dag weer voor dat er goed , versgebakken brood op de plank komt. De winkel heeft een ruime sortering in alle denkbare brood en broodjes, taarten, banket, koekjes en chocola. Bezoekers van het Verscentrum kunnen tevens terecht in het gezellige koffiehoekje voor belegde broodjes of een kopje koffie met vers gebak.

 

Wim de Vent: "Echte Bakker zijn is een roeping! Een ambacht! Kwaliteit is onze specialiteit,We zijn steeds bezig met het ontwikkelen van nieuwe, lekkere, ook hartige soorten brood en broodjes.Nu we naar de december maand toegaan zijn we weer volop bezig met speculaas,taai taai,gevuld speculaas,marsepein en niet tevergeten onze heerlijke dolle 3's-(speculaas,stol en spijs,en natuurlijk de hartige broodjes ( pestokaas broodje of mosterd kaas broodje,walnoot kaas stokbroodje bijv.nu in het weekend en met de feestdagen volop in de winkel) niet tevergeten voor op de brunch-tafel, of een heerlijk stukje voor bij de borrel. Laat U in onze winkel verrassen met onze lekkernijen."

 

Gerda de vent is niet minder enthousiast over hun zaak in het Verscentrum, waarvan ook een vestiging in Smilde te vinden is in het nieuwe winkelcentrum. "Klanten zeggen vaak dat we zo'n enorme keus hebben, daar zijn we trots op. Alles is vers gemaakt. Onze zaak is aangesloten bij het Echte Bakkersgilde. Het Echte Bakkersgilde is altijd bezig met het vernieuwen van producten. Onafhankelijk en steekproefsgewijs worden de leden gecontroleerd op hygiëne en kwaliteit."

Contactgegevens:

Vaart Zuidzijde 66

8426 AG Appelscha


Tel: 0516 431906

Openingstijden:

  • Maandag: 8.30 tot 18.00
  • Dinsdag: 8.30 tot 18.00
  • Woensdag: 8.30 tot 18.00
  • Donderdag: 8.30 tot 18.00
  • Vrijdag: 8.30 tot 18.00
  • Zaterdag: 8.30 tot 17.00
  • Zondag: Gesloten

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2020
X