Hotel Restaurant De Wapser Herberg

Aan de rand van het dorpje Wapse biedt het traditionele Hotel Restaurant De Wapser Herberg een oase van rust in het prachtige natuurgebied Drents Friese Wold. Hotel Restaurant De Wapser Herberg heeft een ware metamorfose ondergaan. Na een intensieve verbouwing van enkele maanden heeft het bekende horecabedrijf in het Drentse Wapse haar gasten nóg meer te bieden. De hotelcapaciteit op de begane grond is uitgebreid met drie moderne kamers. De vijf bestaande kamers zijn aanzienlijk vergroot en kwalitatief op een hoger plan gebracht. Het beschikt nu over 16 kamers, die aan alle wensen voldoen.

 

De Wapser Herberg, waarvan de begane grond drempelvrij is, is uitgebreid met een multifunctionele ruimte. Het kan gedeeltelijk worden ingezet als ontbijtzaal, maar is ook uitermate geschikt voor (familie)feesten, vergaderingen, cursussen of workshops. Er is een selfservice concept ontwikkeld waarbij voor groepen de mogelijkheid bestaat de ruimte zelfstandig te gebruiken. Deze nieuwe entourage staat garant voor inspirerende en ongedwongen bijeenkomsten. Grote delen van de gevel bestaan uit glas, waardoor vrij zicht op de vijverpartij met klaterende waterval en achterliggende tuin is verkregen. De oude zaal aan de achterkant van het pand is afgebroken om plaats te maken voor een royale bestrate parkeerplaats met ruimte voor meer dan 50 auto’s.

 

Onder de grootste parasol van Drenthe (110m2) is het heerlijk genieten bij de loungehaarden, onder het genot van een drankje met Drents-Friese tapas. Ontdek de gastvrijheid door heerlijk tot rust te komen of om actief bezig te zijn. Een ideaal startpunt voor  prachtige fiets- en wandelroutes door het Drents Friese Wold. U vindt De Wapser Herberg aan de weg tussen Diever en Vledder. Eigenaren Jan en Evelyn Sietsma heten u van harte welkom.

Contactgegevens:

Ten Darperweg 104

7983 KP Wapse


Tel: 0521 551278

info@wapserherberg.nl

www.wapserherberg.nl

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2020
X