Hotel Restaurant Het Klaverblad

Gelegen aan de Vaart ZZ, ligt Hotel-Restaurant ’t Klaverblad. Een complex bestaande uit het hotel, het à la carte restaurant, een Ierse pub en het overdekte midgetgolfcentrum. Eigenaar Yde Roders nam de zaak in 1997 over en het geheel werd volledig geroneveerd. Het bedrijf heeft drie vaste medewerkers in dienst.

 

Hotel-Restaurant ’t Klaverblad biedt een totaalpakket, wat zich uit in de diverse arrangementen waaruit men kan kiezen. Feesten, partijen en bruiloften kunnen er uitstekend worden georganiseerd. De kinderen (maar uiteraard ook de oudere jeugd en volwassenen) kunnen lekker actief een balletje slaan in het midgetgolfcentrum. Dit alles overdekt en onder één dak, zodat het nooit in het water kan vallen.

 

“Vroeger hadden we de hotelkamers puur als extra dienst, tegenwoordig richten we ons meer op het hotel”, zo vertelt dhr Roders. “We bieden een goed product tegen een goede prijs.” De hotelkamers (10 in totaal) zijn fraai gestoffeerd en voldoen aan de wensen van deze tijd. De vaste faciliteiten als een douche, televisie en telefoon zijn uiteraard aanwezig.

 

Roders wil naast het hotel ook het à la carte restaurant meer onder de aandacht brengen: “Veel mensen denken dat ze bij ons alleen terecht kunnen voor feesten en partijen, maar we hebben ook een heel goed à la carte restaurant met een uitstekende kaart.”

Contactgegevens:

Vaart Zuidzijde 95

8426 AJ Appelscha


Tel: 0516 431359

info@klaverblad.net

www.klaverblad.net

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2020
X