Gortershoek Groepsaccommodatie

Gortershoek, gelegen net ten noorden van Appelscha, is de ideale plek voor uw groep van 6 tot 15 personen, om ongestoord te genieten van elkaar en de prachtige omgeving. U heeft de hele accommodatie en de eetkeuken voor u alleen. Tijdens het verblijf is ontbijt inbegrepen.

Adembenend Uitzicht

De groepsaccommodatie bevindt zich in de voormalige stal. Er zijn vier kamers, 15 bedden, twee toiletten en twee douches. Vanuit de zithoek met openhaard heeft u een adembenemend uitzicht over de uitgestrekte weilanden. Het terras grenst aan de zitkamer. In de boerderij is een sfeervolle eetkeuken (alleen voor gasten) en in de tuin een hottub en vuurpit.

Hot tub, Groepsactiviteiten, & Lekker Eten

Naar wens maakt u gebruik van de volgende services en faciliteiten op Gortershoek:

Well-Being: hot tub (er passen 7 personen in), Chi Neng Qigong sessie (Chinese meditative bewegingsleer)
Lekker eten: behalve ontbijt bieden wij ook lunch en diner aan.
Groepsactiviteiten: gebaseerd op uw wensen organiseren wij graag activiteiten op maat
Bike en Badder Arrangement: na inspanning is het goed ontspannen. Wij zorgen voor een All Terrain Bike Clinic & Tocht door ATBclinics.nl, een warme hot tub, een weldadige massage en voedzaam eten.
Qigong Arrangement: eenvoudig te leren; ervaar de krachtige werking van Chi Neng Qigong. Al in een weekend leert u basisoefeningen die u thuis kunt toepassen. De eeuwenoude Chinese bewegingsleer is in China bekroond.
Openhaard binnen en kampvuur buiten
Gebruik van overdekt terras

Contactgegevens:

Zwetteweg 14

8432 PB Haule


Tel: 06-36404830

info@gortershoek.nl

www.gortershoek.nl

Agendapunten van dit bedrijf:

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2020
X