Kampeerboerderij Wouda

Gelegen in een prachtige omgeving van bos, mooie fietspaden en zandverstuivingen, vindt u kampeerboederij 'Wouda' geschikt voor 15 tot 280 personen. Geschikt voor onder andere vakantiegroepen, familiefeesten, bruiloften, schoolkampen, sportverenigingen, fanfares en jeugdgroepen.

Kampeerboerderij Wouda beschikt over een voetbalveld, drie volleybalvelden, schommels, een draaimolen, een wip, een klimrek, een glijbaan en een plek voor een groot kampvuur!


Sfeervolle grote recreatiezaal

Met o.a. een gezellige zithoek, een bar, een moderne grote keuken, diverse slaapzalen met stapelbedden en moderne goede sanitaire voorzieningen. Alle vertrekken zijn verwarmd en hebben tegelvloeren. 

Boerderij met gezellige recreatieruimte met o.a. een Bankstelhoek, een zelf in te richten bar, een goed ingerichte keuken, nieuwe sanitaire voorzieningen en zeven slaapzalen. Alle vertrekken zijn verwarmd en hebben tegelvloeren. Naast de recreatiezaal en recreatieruimte is er nog een kleinere ruimte voor 15 tot 40 personen. Deze ruimte heeft een eigen keuken, sanitair, slaapgelegenheid, een leuke zithoek met lekkere bankstellen. Alle vertrekken zijn verwarmd en hebben tegelvloeren.

Contactgegevens:

Wester Es 3

8426 BJ Appelscha


Tel: 0516-432235

kampeerwouda@hotmail.com

www.kampeerboerderij-wouda.nl

Agendapunten van dit bedrijf:

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2020
X