D' ELF IEKEN

Aan de rand van het nationaal park Drents Friese Wold in het fraaie dorpje Elsloo ligt minicamping D' ELF IEKEN. De camping heeft 25 ruime plaatsen, zon- en schaduw plaatsen en enkele met vrij uitzicht over de weilanden. Enkele plaatsen beschikken over eigen stroom en koud water.

 

Sanitairgebouw

Vanaf 2015 maakt u gebruik van het nieuwe luxe sanitairgebouw, met 4 douches, 3 wascabines, 2 dames- en 2 herentoiletten, met urinoir. En er is een familiedouche in combinatie met mindervalidentoilet.

De camping wordt in het voor- en najaar veelal bezocht door 50 plussers. Genietend van alles wat de omgeving te bieden heeft. In de vakanties zijn er op de camping veel gezinnen met jonge kinderen te vinden. Voor jonge kinderen heeft de camping veel te bieden.Op de camping is een klein speelveldje. Naast de camping ligt de kinder- en speelboerderij waar de kinderen vrij mogen spelen.

 

Luxe blokhut

Op de camping staat één luxe blokhut, zeer geschikt voor gasten die niet over een eigen kampeermiddel beschikken. De blokhut is geschikt voor 5 personen. Hij is volledig ingericht, met koud stromend water, gasfornuis, koelkast, magnetron. De blokhut wordt verwarmd door een electrische sfeerhaard. Er is een mogelijkheid om een een campingbed te plaatsen. Er zit geen toilet en douche in, u maakt gebruik van het campingsanitair.

Contactgegevens:

Butenweg 6

8424 PR Elsloo


Tel: 0561 421522

info@elf-ieken.nl

www.elf-ieken.nl

Agendapunten van dit bedrijf:

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2020
X