RCN de Roggeberg

RCN Vakantiepark de Roggeberg ligt midden in het Nationaal park het Drents Friese Wold.

Accommodaties

Op dit bosrijke park staan de vrijstaande bungalows, chalets, safaritenten en stacaravans overal zo geplaatst dat ze het rustige evenwicht van de oude bomen niet verstoren. Het terras vindt u altijd aan de zuidzijde van uw accomodatie. Er zijn accommodaties voor vier tot acht personen.

Kamperen

De kampeervelden liggen midden in het groen en iedereen heeft de ruimte. Op de velden, omzoomd door bossage, kun je je tent of caravan neerzetten. Alle plaatsen zijn voorzien van elektra 10 ampere. Er zijn standaard kampeerplaatsen, camperplaatsen, comfortplaatsen met water en afvoer en plaatsen met TV aansluiting en plaatsen met een eigen sanitaire unit.

Op het terrein kunt u (tegen betaling) gebruik maken Wifi.

Het recreatieteam zorgt in de periode van april tot en met oktober in de schoolvakanties en weekenden voor leuke activiteiten.

U maakt vrij gebruik van het openlucht zwembad naast ons terrein en de recreatieve uren kunt u ook terecht bij het overdekte zwembad in Oosterwolde op 7 km afstand. Sportief en actief bezig zijn in de frisse buitenlucht. Het is mogelijk om een fiets, mountainbike of electrische fiets te huren.  De supermarkt hoek op het park is er voor de vergeten boodschappen.

Onze voorzieningen bestaan verder uit een midgetgolfbaan, pannakooi, overdekte speelplaats, tennisbaan en jeu de boules baan. Outdoor Appelscha heeft op ons park een prachtig klimpark. Met een leuke korting kunt u hier gebruik van maken. Naast het park ligt een 9 holes golfbaan.

Horeca

In het restaurant kunt u heerlijk eten en wij verzorgen 's ochtends graag uw warme broodjes. 

Onze snackbar is voor u geopend voor een snelle snack.

Contactgegevens:

De Roggeberg 1

8426 GK Appelscha


Tel: 0516 431441

roggeberg@rcn.nl

www.rcn.nl

Openingstijden:

  • Maandag: 9.00 - 17.00
  • Dinsdag: 9-.00 - 17.00
  • Woensdag: 9.00 - 17.00
  • Donderdag: 9.00 - 17.00
  • Vrijdag: 9.00 - 17.00
  • Zaterdag: 11.00 - 16.00
  • Zondag: 11.00 - 16.00

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2020
X