Camping Alkenhaer

Kamperen midden in de natuur op de grens van Friesland en Drenthe

Camping 

Camping Alkenhaer ligt op de grens van Drenthe en Friesland, en aan de fiets- en wandelroutes door het Drents-Friese Woud en het Fochteloérveen. De camping ligt op loopafstand van Appelscha en het openbaarvervoer, is ruim  opgezet en biedt uitstekende faciliteiten. De kampeerplaatsen zijn minimaal 100m2 en bieden veel privacy door de ligging op kleine veldjes. Wij verhuren ook, chalets, stacaravans en trekkershutten waar u ontspannen kunt verblijven en overnachten. Voor jong en oud zijn er op de camping geweldige mogelijkheden, maar ook in de omgeving zijn er voldoende activiteiten om er lopend, fietsend of met de auto op uit te trekken.
Voor meer info klik hier: http://www.campingalkenhaer.nl/camping-friesland

Comfort en super comfort

De toeristische plaatsen zijn gelegen op kleine, gezellige veldjes en zijn afgescheiden door bossingels, die privacy en beschutting garanderen. Op Camping Alkenhaer kunt u kamperen op een basis kampeerplaats, een Comfortplaats of super Comfortplaats met privé sanitair. Gedurende uw verblijf heeft u de beschikking over een eigen privé sanitair cabine met een toilet, douche en wastafel met spiegel. Zo geniet u van nog meer luxe en comfort tijdens uw vakantie! 
Voor meer info klik hier: http://www.campingalkenhaer.nl/camping-friesland/prive-sanitair

Campers

Wij bieden u speciale camperplaatsen aan. Uw camper staat op een verharde ondergrond, wat ideaal is voor kampeerders met grote campers. Komt u bij ons kamperen met uw camper? Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten plaatsen. Voor de zonaanbidders zijn er diverse plekken met veel zonuren. Ook zijn er meerdere beschutte plaatsen voor meer schaduw en extra privacy.
Voor meer info klik hier: http://www.campingalkenhaer.nl/camping-friesland/camperplaats

Kinderen

In het midden van de camping ligt het grote sportveld waar ook verschillende speeltoestellen staan. Daar kan je voetballen of een potje volleyballen. Tijdens Hemelvaart en Pinksteren en het Hoogseizoen is er een professioneel Recreatieteam aanwezig die allerlei leuke activiteiten verzorgt. Op de camping is een kinderzwembad aanwezig en op loop afstand ligt het prachtige bosbad van Appelscha waar u als campinggast gebruik van kan maken.
Voor meer info klik hier: http://www.campingalkenhaer.nl/beleven/animatie

Trekkershutten

U kunt meerdere varianten Trekkershutten huren op Camping Alkenhaer. Zo verhuren wij een standaard Trekkershut en een Trekkershut plus. De standaard Trekkershut is voorzien van 4 slaapplaatsen, een kooktoestel en tafel met stoelen en terras meubilair. Voor meer luxe kiest u de Trekkershut Plus. Deze Trekkershut heeft 5 slaapplaatsen en heeft een volledig ingericht keukenblok en toilet.
Voor meer info klik hier: http://www.campingalkenhaer.nl/huren/trekkershut

Chalets en stacaravans

Op camping Alkenhaer kunt u een aantal compleet ingerichte chalets huren. Onze chalets zijn voor maximaal 4 personen en staan op een zonnige plek. De chalets zijn voorzien van twee slaapkamers, netjes onderhouden sanitair, een L-vormige keuken en een ruime kamer met losse zit- en eethoek. Ook heeft u een privé terras tot uw beschikking.
Voor meer info klik hier: http://www.campingalkenhaer.nl/huren/chalet

Contactgegevens:

Alkenhaer 1

8426 EP Appelscha


Tel: 0516 432600

info@campingalkenhaer.nl

www.campingalkenhaer.nl

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2020
X