Boscamping Appelscha

Kamperen op de grens van Drenthe en Friesland

Boscamping Appelscha is een kleinschalige camping midden in de natuur. De camping heeft 60 ruime kampeerplekken met twee sanitairgebouwen waarvan 1 sanitairgebouw geschikt is voor minderinvaliden.

Kinderen

Ook voor uw kinderen is er op Boscamping Appelscha genoeg te beleven. Er is een grote nieuwe speeltuin met springkussen en diverse speeltoestellen. Voor de kleinsten staan er op alle kampeervelden speeltoestellen en zandbakken, zodat u genietend voor uw caravan, uw spelende kinderen in de gaten kunt houden. 

 

Kamperen midden in  het bos

Boscamping Appelscha ligt midden in het Drents-Friese Wold. Vanaf uw kampeerplaats loopt u zo de bossen in om een heerlijke wandeling te maken. En ook uw hond is bij ons welkom. Rond Boscamping Appelscha vind u vele fietspaden, welke gerant staan voor dagen lang fietsplezier. En heeft u uw eigen fiets niet mee. Dan kunt u natuurlijk altijd een fiets bij ons huren.

 

Trekkershutten

Als u met de fiets of wandelend op vakantie bent, zijn onze trekkershutten een grote uitkomst. Geen gedoe met een tent opzetten, en 's ochtends weer (nat) afbreken maar tocht het gevoel van "echt" kamperen. Dat maakt een vakantie in Appelscha natuurlijk helemaal compleet.

 

Bospaviljoen

Op Boscamping Appelscha, vind u Bospaviljoen Appelscha. Een gezellig klein restaurant met terras aan het fietspad op knooppunt 63. Bij Bospaviljoen Appelscha bent u op de juiste plaats voor de lekkerste lunches, een gezellige borrel en voor een heerlijk diner. Tevens heeft Bospaviljoen Appelscha een afhaal snackbar.

 

Contactgegevens:

Oude Willem 3

8426 SM Appelscha


Tel: 0516 431391

info@boscampingappelscha.nl

www.boscampingappelscha.nl

Openingstijden:

  • Maandag: Op Afspraak
  • Dinsdag: Op Afspraak
  • Woensdag: Op Afspraak
  • Donderdag: Op Afspraak
  • Vrijdag: Op Afspraak
  • Zaterdag: Op Afspraak
  • Zondag: Op Afspraak

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2020
X