Gortershoek B&B

Rustig gelegen tussen de weilanden van Haule, net ten noorden van Appelscha, ligt Gortershoek Bed en Breakfast - een unieke combinatie van Bed & Breakfast en Well-Being. Op Gortershoek kunt u in alle rust genieten van een lekker ontbijt, een heerlijke nachtrust en voor de liefhebber een ontspannende massage, een Qigong sessie of een 'zit' in de hot-tub.

 

Een ideale plek om de batterij weer op te laden

“Voor veel mensen is Gortershoek een ideale plek om hun batterij weer op te laden”, aldus mede-eigenaar Kevin Sliva. “Wij bieden verschillende arrangementen van een ‘Weekend Relax’ inclusief avondmaaltijd, massage, hot-tub en gebruik van fietsen tot een ‘Zen Weekend’ inclusief een oosterse avondmaaltijd, Zen Shiatsu massage, Qigong sessies en hot-tub. Het is mooi te zien hoe mensen Gortershoek verlaten met vernieuwde energie en een goed gevoel.”

 

In 2007 is Kevin en mede-eigenaar Han Blömer verhuisd vanuit de Randstad naar Haule. Intussen hebben zij de voormalige boerderij en stal omgetoverd in een comfortabele Bed & Breakfast. In het voorhuis van de boerderij bevindt zich de eetkamer en in de voormalige stal bevinden zich twee verblijven.

 

Het verblijf ‘Weids Uitzicht’ bestaat uit twee kamers. In de ene kamer bevindt zich een zithoek met openhaard en een tweepersoonsbed en de tweede kamer is voorzien van twee stapelbedden. Het verblijf ‘De Paardenstal’ bestaat uit een kamer voorzien van een zithoek en een tweepersoonsbed. Beide verblijven hebben hun eigen sanitaire voorzieningen.

 

 

 

Contactgegevens:

Zwetteweg 14

8432 PB Haule


Tel: 06-36404830

info@gortershoek.nl

www.gortershoek.nl

Agendapunten van dit bedrijf:

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2020
X