Inschrijven voor de nieuwsbrief van Appelscha De Friese Wouden

Wil jij je inschrijven voor de nieuwsbrief van Appelscha De Friese Wouden? Dan wil je natuurlijk wel weten wat je kunt verwachten! Van september tot en met mei kun je de nieuwsbrief ongeveer één keer per maand verwachten en in juni, juli en augustus ongeveer één keer per week.

 

Als eerste op de hoogte

We proberen voor iedere nieuwsbrief zoveel mogelijk actuele en nuttige onderwerpen voor je te verzamelen. Zo brengen we je altijd als eerste op de hoogte van de beste arrangementen die ondernemers uit het gebied hebben samengesteld. Met exclusieve kortingen en leuke aanbiedingen. Ook krijg je een overzicht van de agenda met evenementen die er de komende periode gepland staan. Daarnaast kun je in de nieuwsbrief de laatste blogs lezen. Je kunt natuurlijk ook altijd even de laatste nieuwsbrief bekijken om een idee te krijgen.

 

Privacy

We gebruiken jouw e-mailadres alleen maar om je de nieuwsbrief van Appelscha De Friese Wouden te sturen. Je e-mailadres of gegevens worden dus niet doorgegeven aan derden.

Uitschrijven

Wil je je uitschrijven voor de nieuwsbrief? Dat kan op ieder moment. In iedere nieuwsbrief vind je een uitschrijflink onderaan de nieuwsbrief. Als je daarop klikt, ben je direct uitgeschreven.

© Appelscha 2012 - 2019
X