Hotel in Appelscha 

Op vakantie in Appelscha en op zoek naar een plek om te overnachten? Verblijf in een hotel in Appelscha en omgeving. 

Drie provincies binnen handbereik

Of je een weekend een bezoek brengt aan Appelscha of voor een langere tijd in de regio verblijft, vanaf een hotel in Appelscha kun je alle kanten op. Ga op pad richting een van de drie noordelijke provincies. Zowel Groningen als Leeuwarden zijn binnen een uur te bereiken vanaf het hotel in Appelscha. Door de centrale ligging van de hotels in Appelscha is het gehele noorden gemakkelijk te bereiken. 

Ontdek het Drents Friese Wold

Loop vanuit je hotel in Appelscha direct het Drents Friese Wold in of ontdek het natuurgebied per mountainbike. De mountainbikeroute behoort tot de top tien van mountainbikeroutes van Nederland. Een bijzonder stukje natuur binnen het Drents Friese Wold is het Aekingerzand, ook wel de Kale Duinen genoemd. Het Aekingerzand is een stuifzandgebied en is zowel lopend als met de fiets te bereiken. 

Hotel in de regio Appelscha

Door de centrale ligging en de bijzondere natuur is Appelscha een ideale locatie om een vakantie door te brengen. Op zoek naar een hotel net buiten Appelscha? Ook daar zijn diverse mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan De Wapser Herberg, aan de rand van het Drents Friese Wold. Of Hotel Restaurant Bitter en Zoet, in het Drentse Veenhuizen. Een greep uit de hotels in Appelscha en omgeving: 

 

© Appelscha 2012 - 2019
X