Herberg Het Volle Leven

Even buiten Appelscha, aan de rand van het Drents-Friese Wold, bevindt zich 'Herberg Het Volle Leven'. Een plek voor de rustzoekende en de natuurminnende bezoeker. In de herberg staat gastvrijheid centraal en in de keuken wordt elke dag een dagvers vegetarisch en biologisch menu bereid, waar ook de niet-vegetariër door verrast wordt. Een plek om je "thuis" te voelen en een fantastische uitvalsbasis voor het verkennen van het nationaal park en alles daar rondom. De herberg beschikt over acht kamers en kan een totaal van 20 gasten huisvesten.

Hoog in het vaandel staat de ecologische en duurzame bedrijfsvoering. De herberg kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en bourgondisch vegetarisch eten temidden van de rijke natuur. Yt van der Ploeg weet elke dag een heerlijk menu samen te stellen voor de gasten, waarbij veel al gebruik gemaakt wordt van groenten uit eigen moestuin.

"Ons motto is: 'Uit de tuin op het bord'. We werken niet met een vast menu, maar juist met een dagvers aanbod, een driegangen-menu dat altijd weer een verrassing is. Voor niet slapende gasten is het ook mogelijk hier te komen eten. Reserveren is noodzakelijk, het liefst een dag van te voren.

Openingstijden:voor slapen én eten: woensdag t/m zondag; in de schoolvakantieperiodes maandag t/m zondag. Voor alleen dineren: donderdag t/m zondag; in de vakantieperiodes maandag t/m zondag. Voor groepen vanaf 8 personen is het ook mogelijk op maandag, dinsdag en woensdag te reserveren. 

Naast de mogelijkheid om te overnachten en te dineren, kan de herberg ook dienst doen als officiële trouwlocatie. Ook voor trainingen en cursussen zijn twee speciale ruimtes beschikbaar. meerdaagse trainingen of dagverhuur is mogelijk in combinatie met bijvoorbeeld een lunch, diner en/of overnachting.

Contactgegevens:

Oude Willem 5

8426 SM Appelscha


Tel: 0516 430091

info@hetvolleleven.com

www.hetvolleleven.com

Openingstijden:

  • Maandag: gesloten; open in schoolvakantieperiodes
  • Dinsdag: gesloten; open in schoolvakantieperiodes
  • Woensdag: gesloten; open tijdens schoolvakantieperiodes
  • Donderdag: 14.00 tot 24.00
  • Vrijdag: 14.00 tot 24.00
  • Zaterdag: 14.00 tot 24.00
  • Zondag: 14.00 tot 24.00

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2020
X