Bospaviljoen Appelscha

Genieten op de grens van Drenthe en Friesland 

 

Midden in de bossen van het Drents-Friese Wold is Bospaviljoen Appelscha Gelegen. Bospaviljoen Appelscha is een klein en knus restaurant, waar u heerlijk kunt lunchen en dineren.

 

Fietsen, wandelen en paardrijden

Bospaviljoen Appelscha is door zijn ligging aan het fiets- en ruiterpad bij knooppunt 63 de ideale plaats om even bij te komen van uw fiets- en wandeltocht, of de tocht met uw paard. Voor elektrische fietsen is er een oplaadpunt aanwezig, zodat u en uw fiets weer "opgeladen"verder kunnen. Als u met uw paard komt, kunt u deze in het zicht vanaf het terras aanbinden, en voorzien van water.

 

Onbezorgde feestjes bij Bospaviljoen Appelscha

Voor uw familie- bedrijfs- en vrijgezellenfeestjes bent  bij Bospaviljoen aan het juiste adres. Lekker borrelen, of genieten van een heerlijk buffet of barbecue. En voor groepen die niet stil kunnen zitten; Bospaviljoen bied ook diverse activiteiten aan. Bijvoorbeeld MTB clinics, GPS tochten, of met de hele groep op de Step........

 

Kinderen

Ook uw kinderen zullen zich bij Bospaviljoen Appelscha niet vervelen. Bospaviljoen Appelscha beschikt namenlijk over een grote nieuwe speeltuin met een luchtkussen. Voor de kleinsten is er nog een speeltuintje direct naast het terras gelegen. Zodat u heerlijk genietend van uw drankje, uw kinderen in het oog kunt houden.

 

 

 

Bospaviljoen Appelscha is een seizoensbedrijf. In de winterperiode zijn wij daarom gesloten voor de paserende gast. Voor groepen, feestjes en partijen zijn wij in de winterperiode wel geopend

 

Contactgegevens:

Oude Willem 3

8426 SM Appelscha


Tel: 0516 431391

info@bospaviljoenappelscha.nl

www.bospaviljoenappelscha.nl

Openingstijden:

  • Maandag: Op Afspraak
  • Dinsdag: Op Afspraak
  • Woensdag: Op Afspraak
  • Donderdag: Op Afspraak
  • Vrijdag: Op Afspraak
  • Zaterdag: Op Afspraak
  • Zondag: Op Afspraak

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2020
X