Attractiepark Duinen Zathe

Voor één entreeprijs toegang tot alle attracties en onbeperkt eten & drinken!

Wanneer je aan Appelscha denkt, dan is Attractiepark Duinen Zathe een onlosmakelijk begrip. Attractiepark Duinen Zathe staat voor een dag vol plezier, vermaak en vertier inclusief eten & drinken! Het is een stoer en overzichtelijk park voor een compleet en betaalbaar dagje uit voor het hele gezin. Van de ‘indoor Apenkooi’ en de ‘Flying Heli’ voor de allerkleinsten tot de ‘Super Nova’ en de ‘Hara Kiri’ voor de swingende jeugd. In het park zijn verschillende luchtkussens, klim- en klautertoestellen en vele attracties voor jong en oud.

 

Familiedag organiseren?

Attractiepark Duinen Zathe heeft verschillende familiearrangementen die garant staan voor een gedenkwaardig familieuitje in Appelscha, Friesland. Samen met de familie geniet je onbeperkt van alle attracties. In onze sfeervolle familiezaal verwelkomen wij je met koffie/thee en gebak. Dit op het door jouw gewenste tijdstip. Bovendien staat er later op de dag een heerlijke brunch of een uitgebreid buffet klaar.

Waarom Duinen Zathe in Appelscha een goede locatie is voor uw familiedag, cursus of vergadering? Wij nodigen je graag uit om eens langs te komen en ter plekke onze sfeervolle zalen te bekijken en de arrangementen door te nemen.

 

Kijk voor meer informatie en een overzicht van alle attracties, openingstijden en entreeprijzen op www.duinenzathe.nl.

Let op: Duinen Zathe is tijdens de winterperiode gesloten. In het voorjaar van 2020 gaat het park weer open. Houd de website in de gaten voor de actuele openingstijden. 

Contactgegevens:

Noorder Es 1

8426 GW Appelscha


Tel: 0516 430395

info@duinenzathe.nl

www.duinenzathe.nl

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2020
X