Kramer Fietsservice

Aan de Boerestreek in Appelscha, vlak bij het bos is Rikus Kramer Fietsservice gevestigd. Rikus Kramer is samen met vrouw Pietsje eigenaar. Het bedrijf richt zich op verkoop, verhuur en reparatie van fietsen en is een van de grootste fietsenspeciaalzaken in de Stellingwerven en een van de grootste fietsverhuurders in het noorden. De zaak is aangesloten bij de organisatie Bike-Totaal.



Eigenaar Rikus Kramer: "Wij leveren alle topmerken en hebben een enorme keus aan tourfietsen, kinderfietsen , mountainbikes en natuurlijk elektrische fietsen, die erg populair zijn bij senioren. Van deze nieuwe techniek weten wij alles. Daarnaast verkopen we alles wat met de fiets of fietsen te maken heeft, van accessoires tot fiets-en regenkleding. Bovendien hebben wij een enorme collectie tweedehands fietsen in onze kelder. Wij bieden de beste service, en tijdens reparaties of onderhoud krijgt de klant altijd een leenfiets mee.

 

Huur uw fiets bij Kramer Fietsverhuur Appelscha

Verdeeld op strategische plekken in het noorden hebben wij honderden huurfietsen staan en vanuit onze zaak in Appelscha kunnen we ook nog eens enkele honderden huurfietsen leveren. Door de unieke ligging van onze zaak aan de rand van het bos is het voor recreanten, dagjesmensen en groepen ideaal om bij ons een toerfiets of mountainbike te huren en direct de mooiste fietsroutes in het Drents-Friese Wold of het Fochteloërveen te rijden. Naast onze zaak is veel gratis parkeergelegenheid, je kunt dus zo opstappen."



Pietsje: "Wij willen de beste fietsen leveren voor een aantrekkelijke prijs. De klanten moeten de winkel blij verlaten en graag weer bij ons terugkomen. Zo hebben we recreanten uit de grote steden die elk jaar bij ons terugkomen voor accessoires en een onderhoudsbeurt, omdat wij veel zorg besteden aan hun fiets en tijd hebben voor hen als klant."

Contactgegevens:

Boerestreek 12

8426 BP Appelscha


Tel: 0516 431607

info@fietsverhuurappelscha.nl

www.fietsservice.nl

Openingstijden:

  • Maandag: 9.00 tot 18.00
  • Dinsdag: 9.00 tot 18.00
  • Woensdag: 9.00 tot 18.00
  • Donderdag: 9.00 tot 21.00 - Verhuur tot 18.00
  • Vrijdag: 9.00 tot 18.00
  • Zaterdag: 9.00 tot 18.00
  • Zondag: 9.30 tot 18.00

Arrangementen van dit bedrijf

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2019
X