Sinterkerst kadomarkt

Door Anja Hoogstra
3 november 2014

Op vrijdag 21 november is het weer zover. De SINTERKERST KADOMARKT  wordt voor de 2e keer in ons overdekte winkelcentrum georganiseerd. Er staan meer dan 40 verschillende stands met leuke kadoartikelen en ideeën voor de feestdagen.

In het voorjaar van 2015 staat er weer een Woman Only op het programma, waar zoals de naam al doet vermoeden, een avond voor vrouwen wordt georganiseerd. Bij de SINTERKERST Kadomarkt is echt iedereen uitgenodigd! Groot en klein, jong en oud, man en vrouw. Veel plaatselijke ondernemers laten hun mooiste kado artikelen zien en ook uit de regio zijn weer vele enthousiaste aanmeldingen ontvangen. 

Nog een leuke bijkomstigheid is de opening van een nieuwe winkel in het winkelcentrum. De winkel van HI Totaalzorg wordt, op de avond voor de SINTERKERST Kadomarkt, officieel geopend door Burgermeester Harry Oosterman. Bent u ook zo nieuwschierig? Kom dan gezellig langs op 21 november!

- VRIJDAG 21 NOVEMBER WINKELCENTRUM APPELSCHA 

- VAN 15:30 TOT 21:00 UUR

- VELE STANDS en GEZELLIGE MUZIEK

- IEDEREEN IS WELKOM, KOM GEZELLIG LANGS

- GRATIS TOEGANG, GRATIS PARKEREN

Deze dag en avond zijn: Kapsalon Knip en Zo, Marjolein Schoonheidssalon,  HI Zorg, Marskramer en Yafa Mode Allemaal open tot 21.00

Eerder geschreven blogs door Stichting Winkelen Appelscha

Sinterkerst kadomarkt

<p>Op vrijdag 21 november is het weer zover. De SINTERKERST KADOMARKT &nbsp;wordt voor de 2e keer in...

Stichting Winkelen Appelscha op 03 nov
HI-Zorg druk met...

Op dit moment zijn er nieuwe ontwikkelingen in Winkelcentrum Appelscha. Via de "Win een Winkel"...

Stichting Winkelen Appelscha op 16 sep
© Appelscha 2012 - 2020
X