Appelscha, schoolreisjes Walhallla

Door Jan de Roos
8 juli 2014

Als je tegen iemand zegt dat je uit Appelscha komt dan is het antwoord steevast, “Oh, dat ken ik wel, daar ben ik vroeger nog op schoolreisje geweest.”

Ik ben er van overtuigd dat als je over 25 jaar tegen mensen zegt dat je uit Appelscha komt het antwoord nog steeds hetzelfde zal zijn.
Tegenwoordig, vlak voor en vlak na de zomervakantie, barst het van de schoolreisje in Appelscha, echter is er één groot verschil.
Vroeger stonden alle bussen op en om de Boerenstreek maar tegenwoordig staan ze overal. Op de Boscamping, bij Duinenzathe, op de Roggeberg, bij Outdoor, bij Wouda, naast de zandvlakte, bij het bezoekerscentrum, overal waar iets te doen is zijn de scholen, tegenwoordig nog veel mee dan vroeger durf ik wel te stellen.  Het gaat dus op schoolreisjes gebied goed in Appelscha, maar dat is ook helemaal niet zo gek. Kijk eens wat er allemaal te doen is!
Van jong tot oud, er is voor iedereen een geschikt programma te vinden. Het is ondoenlijk om alle beschikbare activiteiten te benoemen en te omschrijven. Ik weet één ding, Appelscha is en blijft het schoolreisjes walhalla voor Noord Nederland en ver daar buiten, want ook voor meerdaagse kampen kan je prima in Appelscha terecht.


Nog niks geboekt voor volgend jaar? Mis het niet en kom naar Appelscha!

Eerder geschreven blogs door Jan de Roos

Meer activiteiten in Appelscha

Appelscha ontwikkelt zich steeds meer tot dé Fiets hoofdstad van Nederland. Je kan hier werkelijk...

Jan de Roos op 23 mrt
Wist u dat het mooiste...

Als de zon schijnt zitten in Appelscha de terrassen vol en staan de parkeerplaatsen vol met...

Jan de Roos op 10 sep
De zomer voorbij

We zitten in de laatste week van de zomervakantie Noord. Dat is te merken. Het is rustiger dan de afgelopen...

Jan de Roos op 12 aug
© Appelscha 2012 - 2020
X