Griezelen tijdens Halloween doe je hier

Door Info Appelscha
23 oktober 2019

Kijk niet raar op als je op donderdag 31 oktober ineens zombies, heksen en spoken op straat ziet lopen. Het is dan namelijk Halloween. In Amerika wordt Halloween groots gevierd en ook in Nederland worden er steeds vaker evenementen rondom Halloween georganiseerd. Ook dit jaar is er in de regio rondom Appelscha het een en ander te beleven in het Halloween thema. 

Halloween Spokentocht en feest in Oosterwolde 

Stichting De Kortsluiting uit Oosterwolde organiseert maar liefst drie Halloween evenementen: een filmavond, Spokentocht en Halloween party. De filmavond op 25 oktober vertoont uiteraard een lekkere griezelfilm: de klassieker The Excorcist uit 1973. Niet geschikt voor tere zieltjes! Lees hier meer over de filmavond.

Op zaterdag 26 oktober worden de stuipen op het lijf gejaagd tijdens de spokentocht. Deelname aan de Spokentocht is geheel gratis, het is wel nodig om je op te geven. De Spokentocht start om 19.00 uur in Oosterwolde. Lees hier meer over de Spokentocht. 

Na de Spokentocht nog niet klaar met feestvieren? Stap dan door naar de Halloween Party in Stationsplein 2 in Oosterwolde. Vergeet niet om je tofste Halloween outfit aan te doen! Op deze avond wordt de muziek verzorgt door DJ Richard. Lees hier meer over Halloween Party

 

Pompoen snijden in Assen 

Op zaterdag 26 en zondag 27 oktober (koopzondag) kunnen kinderen hun eigen pompoen uithakken en snijden op het Pomppleintje in Assen. De knutselbanken staan klaar op het terras van pizzeria La Maschera. Voor een kleine bijdrage van € 1 kan iedereen zijn of haar eigen pompoen snijden. Doe er thuis een lampje in en je bent helemaal klaar voor Halloween! Lees hier meer over de activiteiten op het Pomppleintje.

 

Halloweenfeestjes in Assen 

Ook in Assen mag je dit weekend verkleed over straat. Op vrijdag 25 oktober organiseert Lodewijk Napoleon een te gek Halloweenfeest, met muziek van DJ Wessel. Houd je Halloweenoutfit maar aan, want op zaterdag 26 oktober barst het feest los in New Café Image. Met live muziek van Grinner en The Legendary Orchestra of Love. Doe extra je best op je outfit, er vallen toffe prijzen te winnen. 

 

Halloweendag voor het hele gezin in Drouwenerzand

Attractiepark Drouwenerzand pakt groots uit met Halloween. Elke zaterdag in oktober toveren ze het park om in de Halloweensfeer. Het hele park is versierd met pompoenen, strobalen en Halloween decoratie. Door het park lopen (kindvriendelijke) Halloween figuren rond, leuk voor de kinderen om mee op de foto te gaan. Ook zijn er diverse Halloweenhuizen te bezoeken. Kinderen t/m 11 jaar mogen verkleed naar het park komen en op de Creepy Carnival vind je allemaal leuke Halloweenspelletjes. Lees hier meer over de Halloweendag in Drouwenerzand. 

 

Happy Halloween!

Eerder geschreven blogs door Appelscha.nl

Griezelen tijdens Halloween...

Kijk niet raar op als je op donderdag 31 oktober ineens zombies, heksen en spoken op straat ziet...

Appelscha.nl op 23 okt
Tips voor de herfstvakantie

Tips voor de herfstvakantie Het is herfstvakantie! In de regio Appelscha is vervelen de komende...

Appelscha.nl op 21 okt
Uitslag verloting...

De Harddraverij en Ringrijderij in Appelscha was weer een geslaagd evenement! Tijdens de avond werd ook...

Appelscha.nl op 01 aug
© Appelscha 2012 - 2019
X