Loopsportvereniging Invictus

INVICTUS is de loopsportvereniging van Ooststellingwerf en omstreken. Het hoofddoel is om onder gezellige omstandigheden lekker op je eigen niveau hard te lopen en soms een flinke prestatie neer te zetten.
INVICTUS heeft op dit moment 171 leden, waarvan zo’n 40 jeugdleden. Er is een loopgroep, een trimgroep, een woensdagmorgentrimgroep, een jeugdnieuwkomersgroep, een jeugdgevorderdengroep en een sportief wandelengroep.

 

Elke groep staat onder leiding van een gekwalificeerde trainer
In de zomer wordt er getraind in Appelscha en in de winter in Oosterwolde.

 

INVICTUS is aangesloten bij de Atletiek Unie (AU). Als lid kun je dan deelnemen aan georganiseerde wedstrijden. Ben je tijdens trainingen onder begeleiding van Invictustrainers tegen ongevallen verzekerd en ontvang je om de 3 maand een atletiektijdschrift.Er wordt iedere 3 maand een clubblad uitgegeven met daarin wedstrijduitslagen, loopkalender, medische rubriek, wedstrijdverslagen en overige wetenswaardigheden.

 

Onze leden doen regelmatig mee aan wedstrijden, bijvoorbeeld het Friese crosskampioenschap, de 10 x 10 km van Winschoten, de Berenloop op Terschelling, de halve en hele marathons van Diever, Rotterdam, Berlijn, Amsterdam, Slachte etc.

 

INVICTUS organiseert vier loopevenementen, namelijk de vierde en laatste Friese crosskampioenschapswedstrijd eind februari rond de Bosberg, de winterwandeltocht begin februari, begin juni de Rode Loper voor alle Ooststellingwerver basisscholieren in Oosterwolde en begin september de Van der Veen & Kromhout Run te Appelscha.

Contactgegevens:

Laak 62

8431 SE Oosterwolde


Tel: 06 51679437

www.lsv-invictus.nl

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2019
X