Lionsclub Ooststellingwerf

Lionsclub Ooststellingwerf is opgericht in 1997 en is een gemengde club met 22 leden. Alle leden zijn afkomstig uit of werkzaam in Ooststellingwerf. 

Binnen de club kennen we verschillende commissies.  Zo is er een service commissie. Deze houdt zich vooral bezig met de goede doelen. Daarnaast is er een activiteiten commissie die de jaarlijkse interne activiteiten organiseert. Ook is er een nieuwe-ledencommissie. Deze commissie houdt zich bezig met de zoektocht naar nieuwe enthousiaste leden die passen binnen de de club. Onze club kent een dagelijks bestuur onder leiding van de club president. Deze functie rouleert jaarlijks onder verschillende leden. In het clubjaar 2015-2016 is Grietje van Buiten onze president.

Appelstap

Wij organiseren diverse projecten en ondersteunen diverse initiatieven. De opbrengsten gaan naar goede doelen. Er zijn diverse goede doelen waaraan we hebben gedoneerd. 

Ons nieuwste project is Appelstap: een zeer bijzondere wandeltocht op zaterdag 10 september door Nationaal Park Drents Friese Wold. Wandelen in dit prachtige gebied is nooit meer hetzelfde na Appelstap. Dit is geen normale wandeltocht, maar een unieke belevenis. Start in het licht, eindig in het duister en beleef de schemer op z'n mooist. Laat u onderweg verrassen door muziek, licht, vuur en theater. Ontdek plekjes die u nog nooit gezien heeft en verken de prachtige omgeving van het Drents-Friese Wold.

Een wandeltocht voor iedereen

En het mooiste is... Iedereen kan en mag meedoen aan Appelstap! Jong of oud, klein of groot, wandelend of in een rolstoel.  Drie prachtige routes van 5 kilometer, 15 kilometer en 30 kilometer zijn er voor u uitgezet. De 5 kilometer voert u langs Appelscha over het vernieuwde Bosbergpad. Bij de 15 en 30 kilometer maakt u een wandeling in het Drents-Friese Wold. Ze starten en eindigen allemaal op de Boerestreek in Appelscha. Reserveer zaterdag 10 september maar vast in uw agenda en kies uw route. Welke wandeltocht past het beste bij u?

Kijk op www.appelstap.nl voor meer informatie.

 

Contactgegevens:

Postbus 78

8431 AA Oosterwolde


ooststellingwerf@lions.nl

www.appelstap.nl

Agendapunten van dit bedrijf:

zaterdag 14 september 2019

Appelstap

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2019
X