Medisch Pedicure GEISKE

Aan de Vaart ZZ 14 vindt men de pedicuresalon van Geiske van der Kaaij. Al ruim 18 jaar houdt ze zich grotendeels bezig met het “voetenwerk”. Meer dan reeds 12 jaar is ze in Appelscha werkzaam, waarvan de laatste 8 jaar vanaf de huidige locatie, met de salon aan huis. Indien de situatie zich daartoe noodzaakt, behandelt ze ook op locatie.

In de loop der jaren is Geiske zich steeds verder gaan specialiseren, naast de diabetische en reumatische voet, kwamen daar ook de oudere, verwaarloosde, spastische voet bij. Naast het behalen van het Medisch Pedicureschap, volgden ook Podoloog A, Oncologisch Voetzorg Verlener (OVV) en Geriatrisch Voetzorg Verlener (GVV). Ook de voeten van vele lichamelijk en geestelijk gehandicapten worden door haar uitgebreid verzorgd. Dit laatste wordt ook alweer ruim 11 jaar op de locatie Olmen Es uitgevoerd. Speciaal op verzoek komt Geiske ook op locatie als het mensen betreft die reeds in de palliatieve fase verkeren en nog een laatste behandeling of lichte massage willen ter ontspanning. 

Inmiddels gaat het niet meer alleen om voetverzorging, want ook voor massage en gelaatsreiniging kan men zich bij Geiske melden. Ook de behandeling van jeugdpuistjes of acne bij jongeren is bij haar in goede  handen. ,,Niet alleen voor ouderen, maar zeker de jongeren hebben er veel baat bij”, weet ze. Daarnaast wordt ze regelmatig te hulp geroepen door mensen die door een staand beroep last van hun voeten krijgen. Mede op het gebied van massage is Geiske zich momenteel verder aan het specialiseren van diverse massage technieken. Niet alleen vormt massage een aangenaam onderdeel van de voetbehandeling, maar pijnklachten in schouder/nek/hoofd gebied kunnen voortkomen uit de voeten. Een korte behandeling middels de Atlasmassage kan verlichting brengen. Hierbij wordt het concept van beter 3 x 10 minuten, dan een behandeling van een half uur gehanteerd. De kostendrempel is daarbij tevens erg laag.

Sommige voetbehandelingen komen in aanmerking voor een vergoeding van de zorgverzekeraar, dit is afhankelijk van het soort polis dat men heeft afgesloten. Voor de professionele uitstraling en zekerheid is zij aangesloten bij:   Procert met vermelding in het KRP 641 (Kwaliteits Register Pedicure), lid van NMMV (Nederlandse Maatschappij Medisch Voetzorgverlening) en Stichting Atlas Massage Groep. Met betrekking tot de Diabetische Voet wordt samengewerkt met de podotherapeuten Rossien in Assen en Ewold in Drachten.

 

Contactgegevens:

Vaart Zuidzijde 14

8426 AC Appelscha


Tel: 0649838154/0516432043

gvanderkaay@hotmail.com

appelscha.nl/inwoners.bedrijven

Openingstijden:

  • Maandag: 07.30 - 20.00 uur
  • Dinsdag: 07.30 - 20.00 uur
  • Woensdag: 07.30 - 20.00 uur
  • Donderdag: 07.30 - 20.00 uur
  • Vrijdag: 07.30 - 20.00 uur
  • Zaterdag: afspraak & spoedgeval
  • Zondag: afspraak & spoedgeval

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2019
X