Pool Communicatie

Pool Communicatie is een full service communicatiebureau. We werken al meer dan 28 jaar aan veel verschillende soorten communicatieprojecten. In deze jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een communicatiebureau dat op diverse gebieden werkzaam is. Zo zijn wij gespecialiseerd in zowel online- als offline communicatiemiddelen en weten wij alles van multimedia. Wij vertalen jouw doelstellingen naar aansprekende concepten op het gebied van identiteit en imago. Resultaatgericht en met creativiteit!

 

Responsive webdesign

Een van onze specialiteiten is het ontwerpen van responsive websites, waarvan Appelscha.nl een goed voorbeeld is. Een responsive website schaalt mee op ieder apparaat: of je de website nu op een smartphone, tablet of gewone computer bekijkt. Heel belangrijk, omdat veel van de websitebezoeken tegenwoordig via een mobiel apparaat worden gedaan. Bij het ontwikkelen van websites gebruiken wij ons eigen, gebruiksvriendelijke CMS.

 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij kunnen samen met jou een nieuwe strategie voor jouw bedrijf ontwikkelen. Een compleet nieuwe responsive website verzorgen, een visitekaartje of frisse nieuwe huisstijl maken. Grafisch design, responsive webdesign, copywriting, online marketing, foto- en videoproductie en het realiseren van animaties: wij kunnen het allemaal voor je verzorgen. Wij helpen je graag bij jouw communicatieprojecten. Je vindt ons aan de Venekoterweg 42a in Oosterwolde. Neem contact met ons op via 0516 432087 of info@poolcommunicatie.nl.

 

Een greep uit onze diensten:

 

Contactgegevens:

Venekoterweg 42a

8431HH Oosterwolde


Tel: 0516 432087

info@poolcommunicatie.nl

www.poolcommunicatie.nl

Openingstijden:

  • Maandag: 8:30 - 17:00
  • Dinsdag: 8:30 - 17:00
  • Woensdag: 8:30 - 17:00
  • Donderdag: 8:30 - 17:00
  • Vrijdag: 8:30 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2019
X