Schaafsma Zand & Grind BV

De eerste generatie Schaafsma begon bijna een eeuw geleden met het vervoer van zand en grind over water. In de dertiger jaren van de vorige eeuw werd in Appelscha een vestigingsplaats gevonden. Van daaruit werd het opgeslagen zand en grind met een auto naar de klanten vervoerd. Bovendien werden de activiteiten uitgebreid met grondwerken.

 

Nu, twee generaties later, is Schaafsma een goed geoutilleerd bedrijf dat, naast het leveren van zand en grind, zich onder meer bezig houdt met grondwerken, containerverhuur, materiaalverhuur en sloopwerken. Met een kleine tien medewerkers worden zowel particuliere als zakelijke klanten in een omvangrijk gebied snel en efficiënt bediend.

 

Schaafsma levert verschillende soorten zand. Dit zand kan los gestort geleverd worden maar ook in bigbag's van 1 m³ of minibags van 0,5 m³. Daarnaast kan zand ook in silo's geleverd worden. Grind en split is leverbaar in diverse soorten, kleuren en formaten, waarbij naast bulk ook kleinere hoeveelheden geleverd of afgehaald kunnen worden.

 

Verder beschikt Schaafsma over eigen materieel en personeel voor het professioneel afwerken van tuinen of bedrijfsterreinen. Daarbij kan gedacht worden aan spitten, slootgraven of het uitgraven van stallen, woningen of schuren. Voor het verharden van terreinen, paden en parkeerplaatsen zijn veel mogelijkheden. Zo kan onder andere gebroken puin geleverd worden. Daarbij worden desgewenst voorzieningen voor waterafvoer en rioleringen volledig geïntegreerd.

 

Ook is Schaafsma gespecialiseerd in het slopen van woningen en bedrijfsgebouwen en zorgt door volledige afvoer van alle sloopmaterialen voor een goed geruimde kavel. Het afgevoerde losse sloopmateriaal wordt in de eigen sorteerhal zorgvuldig gescheiden en verder vervoert naar diverse verwerkers. Daarmee wordt de belasting van het milieu zo laag mogelijk gehouden.

 

Gedurende de winterperiode verzorgt Schaafsma in opdracht van de provincie de gladheidbestrijding door middel van het strooien van zout en het sneeuwvrij maken van wegen en terreinen. Ook aan particulieren, woningstichting of bedrijven kan Schaafsma deze gladheidbestrijdingsdiensten leveren.

 

Contactgegevens:

Vaart Zuidzijde 134

8426 AL Appelscha


Tel: 0516 431307

info@schaafsmabv.nl

www.schaafsmabv.nl

Openingstijden:

  • Maandag: 7:00 - 17:00
  • Dinsdag: 7:00 - 17:00
  • Woensdag: 7:00 - 17:00
  • Donderdag: 7:00 - 17:00
  • Vrijdag: 7:00 - 17:00
  • Zaterdag: 8:00 - 12:00 13:00 - 17:00
  • Zondag: Gesloten

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2019
X