Quads for All

Welkom bij Quads for All

Geef gas en rij door de modder, uw verbaasde collega's, vrienden of familie achterlatend. Een tochtje met een quad brengt de durfal in iedereen naar boven. Geen waterplas te groot, geen weg te modderig, op een quad wordt ieder obstakel bedwongen. Quads for All verzorgt graag een prachtige tocht met quads of buggy’s in omgeving Friesland/Drenthe. Een buggy is makkelijk te besturen en geschikt voor twee personen. Quads for All organiseert arrangementen voor kinderfeestjes, familiefeesten, vrienden of vriendinnenfeesten, vrijgezellenfeesten en bedrijfsfeesten.


Uurtochten

Quads for All verzorgt tochten van 1 uur, 2 uur of zelfs 3 uur. Een helm, bril met handschoenen en een veiligheidshesje aan, dan is iedereen klaar om te gaan. Onder begeleiding gaat u een tocht maken met quads of buggy's door de bosrijke omgeving van Friesland / Drenthe. Geniet van de prachtige openbare zandpaden.


Quadtour/quadparcours fun

Voor de ultieme quad ervaring hebben we een totaalpakket op quad gebied. U gaat met de quad op het parcours rijden. Kijk of u de quad onder controle weet te houden op het uitdagende parcours. Vervolgens gaat u een 1.5 uur durende tour aan. Geniet op een unieke manier van de natuur en de mooie zandpaden. Eenmaal klaar met quad rijden kunt heerlijk u genieten van een goed verzorgde barbecue.

 

Klimavonturen

Ook heel spannend is het klimavontuur. Onder professionele begeleiding bedwingen deelnemers grote hoogte. Na een hoogteparcours en tokkelen staat de tourtocht te wachten, waar u kunt genieten van de het quadrijden in de mooie omgeving. Na deze inspanningen is het goed rusten in restaurant De Roggeberg in Appelscha. De barbecue staat aan, dus aanvallen maar!
Dit arrangement leent zich goed voor familiefeesten, bedrijfsuitjes, en een vrijgezellenfeestje.


Bowling fun

Quad rijden en daarna een lekker potje bowlen, ook dat is mogelijk bij Quads for All.
Ga eerst de prachtige tourtocht rijden en laat u bij terugkomst verwennen door het personeel van restaurant “BY BOUMA”. Lekker eten en drinken met elkaar en vervolgens kijken wie de sterren van de hemel gooit op de bowling baan. Achteraf kunt u nog lekker na genieten in het cafe.

 

Western fun

Heeft bedrijf uw iets te vieren doe het dan in westernstijl, wij kunnen uw feest compleet aankleden naar uw wensen. Onder begeleiding een quadtocht door de mooie omgeving van Friesland / Drenthe. Geniet op een unieke manier van de natuur.  Heeft u geen rijbewijs dan kunt u parcours rijden. Vermaak uw gasten met bijv. het waterfun spel, demonstratie westernrijden, zelf rijden op een echt westernpaard, lassowerpen, hoefijzer gooien enz. enz.
Feesten tot ong. 70 personen kunnen wij houden in onze saloon, verwacht u meer personen dan kunnen wij onze rijhal omtoveren tot een heuse western feesthal.

Contactgegevens:

Hornleger 19G

8431 HL Oosterwolde


Tel: 06 53288588

www.quads4all.nl

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2019
X