Lichtfontein

Lichtfontein is een sfeervol cursus- en opleidingscentrum, gevestigd in een voormalige lagere school net buiten Appelscha, een mooie plek, even buiten het dorp aan de oude turfroute. Op deze lokatie zijn wekelijks diverse yogalessen, maar ook vele andere activiteiten als cursussen, workshops, trainingen, kleinschalige concerten, levensvieringen en themadagen vinden er plaats.

Ook voor dieper gaande privéconsulten op gebied van aura en chakra healing en reading, chakra massage, yoga, zwangerschaps/ouderschapsbegeleiding, babymassage, Soul Coaching®, orakelkaartleggingen, Bach-remedies, edelsteentherapie, Feng Shui en Space Clearing, kunt u er terecht.

Daarnaast voorziet Lichtfontein in rituele begeleiding tijdens veranderingsprocessen, zoals bijvoorbeeld: geboorte, volwassenwording, huwelijks- of handvasting ceremonies, scheidingen, ouderschap, carriëreveranderingen, afscheid en stervensbegeleiding.

Lichtfontein Opleidingen verzorgt sinds 2007 (aanvullende) beroepsopleidingen tot o.a. Energetisch Chakra Therapeut.

Tijdens de weekendworkshops of meerdaagse opleidingen kan er worden overnacht in onze Bed & Breakfast. Vraag naar de mogelijkheden!

Anita Geugien, eigenaresse van Lichtfontein, tevens leerkracht en therapeut vertelt: “Ik verzorg al bijna 25 jaar yogalessen. In ons pand en de gronden er om heen hebben we heel veel mogelijkheden. De voormalige school is omgetoverd tot een sfeervolle leslokatie die schoonheid en rust uitstraalt. 

We willen, naast al het andere wat we al doen, graag een breed spectrum aan yogalessen bieden, van pasgeborenen tot senioren, voor elk wat wils. Er is hier veel mogelijk”.

Contactgegevens:

Vaart Zuidzijde 120

8426 AK Appelscha


Tel: 0516 4313 77

info@lichtfontein.nl

www.lichtfontein.nl

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2019
X