Karsten Transport

Internationaal transportbedrijf Karsten Transport is een jong en dynamisch bedrijf. De directie van Karsten Transport wordt sinds de start in 1998, gevormd door de broers Libbe en Jurjen Karsten. Dagelijks zijn er vijf chauffeurs met hun vrachtwagens op pad in binnen-en buitenland. Het bedrijf richt zich op 4 takken van transport; machinetransport, lelietransport, bouwmaterialen transport en speciaal transport.

 

Bij machinetransport gaat het om vervoer van tractoren, ladewagens, ploegen, etc. Bij lelietransport worden kisten bloembollen vervoerd met vrachtwagens met laad- en loskraan. Bij bouwmaterialen transport worden vooral stenen en gipsbouwblokken vervoerd, ook met laad- en loskraan.

 

Libbe Karsten: “Waar we ons in onderscheiden is het speciaal transport. Dat is maatwerk en dus een vak apart! Daar kunnen we speciale huifopleggers, open opleggers of semie-opleggers voor inzetten. Je kunt daarbij denken aan het vervoer van grote machines, stacaravans, (delen van) bouwwerken, etc. Niks is te gek of te groot. Overal is een oplossing voor en alles komt op tijd op de afgesproken plek. Afspraak = afspraak!”.

Contactgegevens:

Vaart Noordzijde 111

8426 AX Appelscha


Tel: 0516 432923

www.karstentransport.nl

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2019
X