Hoogstra Bouwservices

Even voorstellen. Ik ben Douwe Hoogstra. Zzp-er, allround timmerman met ruim 20 jaar ervaring in nieuwbouw en onderhoudswerkzaamheden in zowel de woning,- als utiliteitsbouw.

Mijn opleidingen zijn LTS,- en MTS Bouwkunde, KoB (Kader en ondernemers opleiding bouwbedrijf) van het AVBB. Alle opleidingen afgerond met een diploma. Tevens in bezit van VCA en VAR. Verklaring. Ik verhuur mezelf veelal aan kleine tot middelgrote bouwgerelateerde bedrijven.

Hoogstra Bouwservices is ruim inzetbaar. Van prefabricage van elementen tot het vervaardigen van kozijnen. Van reparatie tot montage van nieuwe kozijnen van hout, kunststof of aluminium. Ook ben ik bij nieuwbouw inzetbaar voor de fundering, schoonmetselwerk tot en met het aanbrengen van vorstpannen. Ook bij renovatie alle voorkomende werkzaamheden van sloop,- tot tegelwerk, van afhangen ramen en deuren tot het plaatsen van glas en montage van keukens.

De elektrische arbeidsmiddelen worden jaarlijks gekeurd volgens NEN 3140, Ook heb ik een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Contactgegevens:

Drentseweg 8-D

8426 ER Appelscha


dp.hoogstra@ziggo.nl

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2019
X