Ecostyle B.V.

ECOstyle B.V. uit Appelscha biedt effectieve en milieuvriendelijke meststoffen, bodemverbeteraars, gewasbeschermings- en bestrijdingsmiddelen. ECOstyle is specialist op het gebied van natuurvriendelijk tuinieren, zowel voor de hobbymarkt als voor de professionele branche. ECOstyle-producten zijn gebaseerd op de organische kringloop in de natuur, daardoor vindt er geen verstoring plaats van natuurlijke processen.

 

ECOstyle werkt vanuit een visie waarbij mens, milieu en maatschappij centraal staan. ECOstyle is een echt familiebedrijf met respect voor de mensen binnen en buiten het bedrijf. Onze producten worden op duurzame wijze geproduceerd en ECOstyle wil het milieu zoveel mogelijk beschermen. Daarnaast geven we het bedrijf en onze producten waarden mee: kennis, kwaliteit en innovatie.

 

Op dit moment zijn er zo’n veertig medewerkers actief binnen ECOstyle B.V. Nederland. België en Denemarken.

 

Naast ECOstyle B.V. heeft ECOstyle nog twee dochterondernemingen in België en in Denemarken.
Sinds oktober 2005 is ECOstyle Animal Care B.V. opgericht in Appelscha. ECOstyle Animal Care kent zowel een veterinaire lijn als een lijn voor kleine huisdieren. Voor de kleine huisdieren brengt zij natuurlijke voedings- en verzorgingsproducten op de markt.

Contactgegevens:

Vaart Noordzijde 2a

8426 AN Appelscha


www.ecostyle.nl

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2019
X