De Best & Rozeboom Raadgevers Financiële Diensten

Eerlijk zaken doen staat hoog in het vaandel bij De Best & Rozeboom dat reeds 8 jaar bestaat. Bas Rozeboom, Cor Koezema en Peter de Best zijn altijd op zoek naar het beste voor hun klanten. De Best & Rozeboom is een klein assurantiekantoor, gespecialiseerd in verzekeringen, hypotheken, pensioenen en sparen.

 

Zowel de particuliere klant als zelfstandig ondernemer kan bij De Best & Rozeboom terecht. “Wij willen graag klein blijven om persoonlijke aandacht te kunnen geven”, zo legt Cor Koezema uit.

 

De Best & Rozeboom levert persoonlijk advies. Door middel van een vaste contactpersoon kent het bedrijf de situatie van de klant. “Mensen vinden het vervelend als er wordt gewisseld van adviseur”, zo vertelt Koezema. “Wij kennen de klant en de klant kent ons.”

 

Met meer dan 1700 klanten bestrijkt het bedrijf de drie Noordelijke provincies. De driehoek Groningen, Assen en Drachten vormt de kapstok van het werkgebied. Een belangrijk aspect van de diensten die De Best & Rozeboom verlenen is het aanbieden van een totaalpakket.

 

Alles onder één dak geregeld, tegen de zelfde of zelfs lagere prijs, maar zonder verlies van voorwaarden. “Waarom Apeldoorn bellen? Als u hier goed advies kunt krijgen”, sluit Bas Rozema treffend af.

Contactgegevens:

Bruggelaan 28

8426 BE Appelscha


Tel: 0516 430711

info@definancieleraadgever.nl

www.definanvieleraadgever.nl

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2019
X