Bouwbedrijf Doornenbal

Bouwbedrijf Doornenbal is alweer enige tijd gevestigd in het nieuwe pand aan de Industrieweg. Een riante loods met kantoor siert de 8000 m2 aan oppervlakte. Van het aanvragen van de vergunning, tot het opleveren van het eindresultaat, bij Bouwbedrijf Doornenbal kunt u uitstekend terecht. Nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie zijn de hoofdwerkzaamheden van het bedrijf. 

28 jaar geleden is Bouwbedrijf Doornenbal opgericht door Anne Doornenbal, destijds aan de Vaart NZ 51 in Appelscha. Na 12 jaar is Bouwbedrijf Doornenbal een fusie aangegaan met het in 1980 opgerichte Bouwbedrijf Dijkstra & Louwes. Na het terugtreden van Evert Dijkstra gingen Anne Doornenbal en Harm Louwes samen verder onder de naam Bouwbedrijf Doornenbal & Louwes.
Na 15 jaar succesvolle samenwerking besloot Harm Louwes terug te treden binnen Bouwbedrijf Doornenbal & Louwes. Bij het terugtreden van Harm hebben Anne Doornenbal en zoon Ron het bedrijf voortgezet onder de naam Bouwbedrijf Doornenbal.

Naast  de particuliere opdrachtgever werkt het bedrijf al meer dan 20 jaar voor woningstichting Actium en de Gemeente Ooststellingwerf. Het bouwbedrijf kenmerkt zich tevens door de laagdrempeligheid. “Iedereen kan zo bij ons binnenlopen”, maakt Anne Doornenbal duidelijk. Het maatschappelijk belang verliest men niet uit het oog, zo blijkt bijvoorbeeld uit de realisatie van zorgboerderij ‘De Fochtel’ in Fochteloo, en de ondersteuning aan diverste verrenigingen in de omgeving.

 

Dat het bedrijf garant staat voor kwaliteit blijkt uit de certificering. Zo bezit het onder andere het VCA- en het ISO-certificaat, en het Bouwgarant keurmerk.

Contactgegevens:

Industrieweg 11b

8426 AB Appelscha


Tel: 0516 432009

info@bouwbedrijfdoornenbal.nl

www.bouwbedrijfdoornenbal.nl

Openingstijden:

  • Maandag: 7.00 tot 17.30 uur
  • Dinsdag: 7.00 tot 17.30 uur
  • Woensdag: 7.00 tot 17.30 uur
  • Donderdag: 7.00 tot 17.30 uur
  • Vrijdag: 7.00 tot 17.30 uur
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2019
X