Aannemingsbedrijf Hoogenberg B.V.

Bij Aannemingsbedrijf Hoogenberg uit Appelscha kunt u terecht voor nieuw- en verbouw, renovatie en onderhoud. Directeur Harry Wilting is de stille kracht achter het bedrijf. Wilting vindt zichzelf echter meer een coach dan directeur. “Het ‘samen doen’ is heel belangrijk”, aldus Wilting. Door een speling van het lot is Wilting directeur geworden van het huidige bedrijf. Begonnen als hulp omdat hij toevallig moest bijspringen, langzaam gegroeid tot eigen baas. Maar ook hier geldt dat de heer Wilting zichzelf meer als coach en motivator ziet, de zogeheten motor van het bedrijf.

 

Naast de reguliere bouwprojecten kan men bij Hoogenberg ook bouwmaterialen aanschaffen voor particulier gebruik, al dan niet op maat gemaakt. Vooral het maatwerk is een extra stukje service dat Aannemingsbedrijf Hoogenberg wil bieden. Bijvoorbeeld een bepaalde maat kozijnen en trappen. Voor divers tekenwerk, bouwvoorlichting en advies bij het kopen van een huis kunt u ook bij het bedrijf terecht.

 

Aannemingsbedrijf Hoogenberg beperkt zich niet tot een bepaalde regio en vlucht niet voor ingewikkelde projecten. Harry Wilting meldt hierover: “Alles is mogelijk, zolang je maar je (boeren)verstand gebruikt. Nadenken voordat je iets doet.” Wilting is van mening dat het belangrijk is alles goed in kaart te brengen, en daarna de juiste aanpak kiest. “We streven naar kwaliteit, en dat begint al bij het voortraject”,

Contactgegevens:

Industrieweg 6

8426 AA Appelscha


Tel: 0516 431254

hoogenberg@bouwgarantlid.nl

www.hoogenberg.bouwgarantlid.nl

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2019
X