Samen CreActief

4 - 8
Hele dag

Onze omgeving heeft ontzettend veel te bieden. Om te zien wat je allemaal op één dag kunt doen, hebben we een uniek arrangement voor je samengesteld. Het arrangement heeft een actief, creatief en culinair onderdeel. Ideaal voor een vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of een gezellige dag met vrienden of familie. Wij hebben alles voor je geregeld! 

Wat ga je doen tijdens Samen CreActief?

Wij ontvangen je met koffie, thee en een lokale lekkernij bij De Jongens van Outdoor. Na de koffie kun je een keuze maken voor een activiteit: zo kun je gaan kanoën in het voormalig veenafgravingsgebied bij Ravenswoud of kun je gaan fietsen in Nationaal Park Het Drents-Friese Wold. Ook kun je klimmen in het Klimbos aan de Rand van het Drents-Friese Wold: je zegt het maar! Na de activiteit verplaats je je naar Atelier Silver & Stones: hier staat een heerlijke lunch voor je klaar. Na de lunch ga je aan de slag om jouw eigen zilveren sieraad te maken, hoe uniek is dat! Na afloop kun je van een 4-gangen diner genieten bij Restaurant Leafs!


Prijzen en beschikbaarheid:

  • Kosten zijn € 120,- p.p. (exclusief drankjes bij diner)
  • Alleen op basis van reservering.

Wil je dit arrangement graag reserveren? Laat het ons weten via het formulier op deze pagina. Wij laten je weten wat de mogelijkheden zijn en verzorgen de complete dag!

€ 120,- p.p.

Aanbieder(s)

De Jongens van Outdoor

Van Emstweg 85

8426 BT Appelscha

Tel: 0516 433309

Atelier Silver & Stones

Veneburen 26

8423 VH Makkinga

Tel: 06-12600388

E-mail: info@silver-stones.nl

Restaurant Leafs

Boerestreek 1

8426 BM Appelscha

Tel: 0516 431588

E-mail: info@restaurantleafs.nl

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2019
X