Midzomernacht Fakkelwandeltocht Oldeberkoop

Wanneer?

woensdag 21 juni - woensdag 21 juni

Locatie

Molenhoek 1 Oldeberkoop

Prijs

€ 5,00 (volwassenen) - € 5,00 (kinderen)

Categorie

Sportief

Over deze activiteit

Wandelen door de landerijen en ‘voordrachten’ over het thema ‘Licht’. Vandaag, de langste dag van het jaar, organiseert Hotel Lunia in samenwerking met Karst Berkenbosch en de Stichting de Grijpvogel een nachtelijke fakkeltocht ter viering van de zomerzonnewende.

De zon heeft dan het hoogste punt aan de hemel bereikt en alles staat in volle bloei. Het is een feest waarbij sinds mensenheugenis stil wordt gestaan bij de overvloed en uitbundige groeikracht van de natuur.

 

Belangstellende deelnemers worden vanaf 22.30 uur verwacht bij Hotel Lunia Molenhoek 2 in Oldeberkoop. De fakkeltocht vertrekt om 23.00 uur. De afstand is ca. 5 km en de route gaat langs de Oosterwoldseweg en door de landerijen naar de Kuunder of Tsjonger.

 

Onderweg en ook op de middernachtplek zijn er verschillende ‘voordrachten’, zoals gedichten, verhalen en muziek over het thema ‘Licht’. Langs de Sterrebos gaat de route terug naar het hotel.Bijdragen zijn er van dichteres Hiltsje Jongsma, verteller Karst Berkenbosch en van Anita Geugien van spiritueel centrum Lichtfontein te Appelscha. Wie ook een verhaal wil vertellen of een gedicht voordragen, krijgt daartoe de gelegenheid. Dit is niet verplicht. Deelnemers die alleen willen luisteren, zijn ook van harte welkom.

 

Kosten voor deelname zijn € 5,00 per persoon inclusief fakkel en consumptie naar keuze.
Verdere informatie te verkrijgen bij Lunia via info@lunia.nl.
Wie mee wil doen aan deze midzomernacht fakkelwandeltocht kan zich ook op dit e-mailadres info@lunia.nl aanmelden.
Nazit mogelijk rond 01:15 uur.

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2015
X