Herfstwandeling

Wanneer?

zaterdag 12 oktober - zaterdag 12 oktober

Locatie

Boerestreek 17 Appelscha

Prijs

20,- (volwassenen) - nvt (kinderen)

Categorie

Natuur

Over deze activiteit

Herstwandeling Appelscha - Vrouwen lopen voor vrouwen
Op 12 oktober wordt opnieuw een editie van Vrouwen lopen voor Vrouwen gehouden in het Noorden van het land. We proberen ieder jaar een andere mooie omgeving uit te zoeken, dat is ook deze keer weer gelukt! Wandel jij ook mee door het mooie Friese landschap rondom Appelscha, tijdens de herfstwandeling op 12 oktober?

10 of 20 km wandelen
We gaan twee mooie routes voor je uitzetten. Je kunt kiezen uit een afstand van 10 of 20 kilometer. Wandel ook over lanen en bospaadjes door Nationaal Park het Drents-Friese Wold!
Restaurant ’t Scha in Appelscha, is het vertrek- en eindpunt van deze tocht. Na afloop van de wandeling kun je op deze locatie lekker bijkomen, bijpraten en genieten van een uitgebreide lunch.

Samen een hart voor kwetsbare vrouwen
Met elkaar gaan we verschil maken door in beweging te komen voor kwetsbare vrouwen die geholpen worden bij Terwille en De Hoop. Voordat de wandeling van start gaat zal een ex-prostituee haar indrukwekkende levensverhaal vertellen. Leuk als je erbij bent op 12 oktober. Save te date! Schrijf je in via www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2019
X