Breng een bezoek aan de Kerstmarkt en Winterbraderie

Wanneer?

zondag 10 december - zondag 10 december

Locatie

Terwisscha 6a Appelscha

Prijs

-

Categorie

Markten

Over deze activiteit

Op zondag 10 december van 12:00 – 18:00 wordt er een sfeervolle Kerstmarkt en Winterbraderie gehouden. Op deze markt en braderie vind je diverse Kerst-, Streek- en Winterproducten. Naast deze producten is er ook genoeg ruimte voor ander vertier. Zo is er voor de kinderen een leuke draaimolen en kan er een bezoek worden gebracht aan de schaapskudde. Ook kunt u onder het genot van een heerlijke oliebol, een warme kom snert of een glaasje Glühwein een bezoek brengen aan de Kerstman. En uiteraard is dit alles mooi omlijst met muziek.

Mocht je de Kerstmarkt en Winterbraderie van begin tot eind hebben bewandeld en wil je nog een mooie wandeling maken? Dan is een bezoek brengen aan de Bosbergtoren zeker een aanrader!  Vanaf de toren, wat het hoogste punt van Friesland is, heeft u een fraai uitzicht over Noord-Nederland. Langs deze toren ligt ook het 2.2 km lange verharde en rolstoel toegankelijke familiepad voor een mooie boswandeling.

Enthousiast geworden? Kom dan naar Appelscha om deze kerstsfeer te proeven. De Kerstmarkt en de Winterbraderie is te vinden aan de Boerestreek langs de bosrand van Het Drents Friese Wold en strekt zich uit vanaf de Hoolten Klinte over het plein naar de Muziekkoepel.

Graag tot 10 december!

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2018
X