Jumping Jack

Wanneer?

donderdag 09 mei - zaterdag 25 mei

Locatie

De Haar 9 Assen

Prijs

vanaf  € 35 (volwassenen) -

Categorie

Kunst en cultuur

Over deze activiteit

Jumping Jack: Motormuziektheater op TT Circuit Assen 

Herleef de roemruchte jaren 70 en 80 in volle glorie met het avontuur van Jumping Jack! Nederlands bekendste motorrijder, Jack Middelburg, komt in mei terug naar Assen in de vorm van een spectaculaire theatervoorstelling. Een uniek gebeuren voor muziek-, motor- en theaterliefhebbers.

Van 9 t/m 25 mei zijn worden er 10 theatervoorstellingen over het leven van Jack Middelburg vol spektakel met rubberlucht van 30 racemotoren uit de jaren zeventig, ijzingwekkend snelle rifs van 40 gitaristen en 60 energieke dansers in cadans met motoren die wheelies maken. De cast bestaat uit Matteo van der Grijn, Julia van der Vlugt, Genio de Groot en Lucas Hamming. Kortom, een spectaculaire voorstelling waarbij je vooraf met je eigen auto een rondje over het TT Circuit mag rijden. Hoe cool is dat!

Bestel hier kaarten

Wie is Jumping Jack?

Jumping Jack is de bijnaam van de geliefde motorrijder Jack Middelburg die groot succes had in de jaren zeventig en tachtig. In 1980 beleefde hij zijn mooiste overwinning op het TT-Circuit in Assen. Zijn bijnaam heeft hij te danken aan zijn risicovolle rijstijl waarbij hij geen angst kende en regelmatig van de motor viel. In 1984 stierf Jack Middelburg in het harnas; een crash op het stratencircuit van Tolbert werd hem fataal.     

 

Plak er een weekend Appelscha aan vast

Op ongeveer 20 minuten rijden vanaf Assen vind je het beste van Drenthe en Friesland gecombineerd: het Drents-Friese Wold in Appelscha. Bezoek je de voorstelling Jumping Jack, kom dan lekker een dagje eerder of blijf een paar dagen extra in deze mooie omgeving. Verken de bossen van Appelscha op de mountainbike, ga klimmen in het klimbos of ga met de kinderen naar het leukste uitje van Friesland: attractiepark Duinen Zathe

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2019
X