Duetten met Gurbe Douwstra

Wanneer?

woensdag 14 augustus - woensdag 14 augustus

Locatie

Openluchttheater de Koele, Bosberg 3A Appelscha

Prijs

aan de kassa €12,50, voorverkoop of op vertoon van F4D boekje € 10 (volwassenen) - aan de kassa €12,50, voorverkoop of op vertoon van F4D boekje € 10€ 10 (kinderen)

Categorie

Film en muziek

Over deze activiteit

UNIEK DUETTEN-CONCERT IN DE KOELE APPELSCHA

Woensdag 14 augustus vindt er een uniek concert plaats in ‘De Koele’, het openluchttheater in Appelscha. De singer/songwriters Gurbe Douwstra en Marcel Smit en zangeres Gerbrich van Dekken brengen dan een programma met de mooiste duetten uit hun Friestalig repertoire, aangevuld met Engelstalige liedjes, duetten uit het country-, folk- en bluegrass repertoire. Zij worden daarbij begeleid door Wander van Duin, Tseard Nauta en Johanna Hamstra. Bovendien is er als ‘special guest’ een optreden van het duo Banwo, dat bekende en minder bekende liedjes uit de country, folk en pop op een geheel eigen wijze vertolkt.

Jarenlang waren Gerbrich van Dekken en Gurbe Douwstra regelmatig als duo te vinden op de podia in Fryslân. Inmiddels zijn zij muzikaal gezien elk hun eigen weg gegaan. Maar uit die periode is wel een aantal mooie duetten overgebleven, die voor een deel terug te vinden zijn op de cd’s van beide artiesten. Ook met Marcel Smit heeft Gerbrich de afgelopen jaren een aantal duetten opgenomen, waaronder het succesvolle ‘In part fan dy’. Gedrieën hebben zij een afwisselend liedjesprogramma samengesteld met eigen repertoire en liedjes van artiesten, die hen hebben geïnspireerd. Dit programma, afgewisseld met solo-optredens van de drie en een gastoptreden van het duo Banwo, kunt u zien op woensdagavond, 14 augustus in het prachtige openluchttheater De Koele midden in de bossen van Appelscha. Het concert begint om 19.30 uur.

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2019
X