Culinair Erfgoed Diner bij Maallust, drank in de Kolonie

Wanneer?

zondag 17 juni - zondag 17 juni

Locatie

Hospitaallaan, 16 16 Veenhuizen

Prijs

49,50 (volwassenen) - 49,50 (kinderen)

Categorie

Eten en drinken

Over deze activiteit

Beleef 200 jaar Koloniën op je bord

In het kader van 200 jaar Koloniën van Weldadigheid organiseren we van mei t/m september 2018 iedere maand een culinair erfgoed diner.  Met een wisselend culinair thema gerelateerd aan de bijzondere historie van de koloniën. Verrassend, modern en smaakvol, met gebruikmaking van lokale producten en een knipoog naar het verleden. De diners vinden telkens op een andere locatie plaats om onze gasten met zoveel mogelijk aspecten van de Koloniën in aanraking te laten komen. 

Tijdens dit tweede Culinaire Erfgoed Diner ben je te gast tussen de ketels in het proeflokaal van Bier Brouwerij Maallust.
Maar we beginnen deze middag bij Bitter en Zoet, na een korte ontvangst, gaan we met een erfgoedgids te voet op pad naar Brouwerij Maallust.
De wandeling is doorspekt met historie en kleine geneugten, inclusief een rondleiding door de brouwerij.

Ieder diner wordt ingeleid en omlijst met bijzondere verhalen van deskundigen op het gebied van de Koloniën van Weldadigheid en de culinaire geschiedenis van deze omgeving. De originele schaftlijst van de Maatschappij van Weldadigheid dient als leidraad voor het menu. De gerechten op uw bord zijn verrassend, modern en smaakvol, met gebruikmaking van lokale producten en een knipoog naar het verleden.

Voor € 49,50 per persoon geniet u van een uitgebreid 4 gangen diner, amuse en aperitief. 
Bijpassende wijnen en/of bieren à € 16,- p.p.

Reserveren kan via www.bitterenzoet.nl/erfgoed-diners

Deel deze pagina

© Appelscha 2012 - 2019
X